Оздоровлення на Івано-Франківщині

Ментальний стан українців, зокрема наших дітей, зараз не дуже стабільний. Така нестабільність – нормальна реакція на ненормальні обставини, у яких живуть українці вже другий рік поспіль. Тому ми шукаємо й використовуємо будь-яку можливість для того, щоб переключити увагу наших дітей. І оздоровлення в гірській місцевості України – це саме те, що треба!

36 учнів НВК №30 «ЕКОНАД» м.Києва разом із учителем історії Тетяною ТИЩУК на даний момент перебувають на оздоровленні в дитячому таборі «Карпатські зорі» в місті Косів Івано-Франківської області.

Косівщина – мальовничий куточок Гуцульщини, край високих гір, стрімких потоків, чистого повітря, працьовитих і завзятих людей. Своєрідність краю, краса його природних ландшафтів, багатий тваринний і рослинний світ, унікальна скарбниця природних екосистем, де збереглися рідкісні реліктові види флори і фауни, і, як ніде в Україні, — народні звичаї та традиційна побутова культура.

Сподіваємося, що чисте гірське повітря, неймовірні краєвиди, піші прогулянки, насолода від спілкування, нові друзі, позитивні емоції принесуть не тільки задоволення, а й користь юним еконадцям.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid