Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності та День охорони праці у Ліцеї №30 «ЕКОНАД» м.Києва пройшов активно та продуктивно.

Протягом тижня з учнями були проведені бесіди та виховні години з питань безпеки життєдіяльності, а саме: пожежної безпеки, безпеки на воді, вдома, у громадському транспорті та в екстремальних ситуаціях. Значну увагу було приділено урокам з мінної безпеки. Також класні керівники в черговий раз повторили та відпрацювали з учнями алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога!»

У бібліотечно-інформаційному центрі було організовано тематичні виставки: «Надзвичайні ситуації», «Знай і вмій», «Людина у екстремальних ситуаціях» та «Природа і людина».

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці була організована виставка малюнків «Охорона праці очима дітей», проведено тематичні бесіди та організовано написання диктантів, присвячених питанням безпеки на робочому місці.

Наша мета – навчити учнів важливим правилам безпеки, щоб захистити себе та інших, запобігти травмуванню під час освітнього процесу та у побуті. Безпека – завжди на першому місці!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid